top of page

Kermis

IN ROOSENDAAL

27 maart t/m 1 april 

Spanning, snelheid en sensatie...

Attracties van vroeger die ook nu nog garant staan voor een dag vol plezier! De ouderwetse rups, de klassieke draaimolen en de geur van de nougatkraam halen gegarandeerd herinneringen naar boven. Jong en oud: iedereen geniet van een dagje naar de nostalgische kermis!

Van 5 tot en met 10 april 2023 werder in de binnenstad van Roosendaal tijdens het paasweekend de nostalgische kermis gehouden. 6 dagen lang kunt u terug naar de tijd van toen met 40 unieke attracties.

20220417-_B5I7665.jpg

Zo bereik je de nostalgische kermis

Kom je met de auto, pak je de fiets of ga je voor gemak en neem je de trein of de bus? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, de kermis in Roosendaal is altijd goed te bereiken. Hier lees je meer over veilige fietsenstallingen, bekijk je looproutes rondom de kermislocatie en check je de dichtstbijzijnde parkeer garages. We zien je snel tijdens je bezoek aan de Roosendaalse kermis!

 

Naar de kermis met de auto

Rondom het kermisterrein zijn genoeg parkeerplekken te vinden om je auto te parkeren. Kies voor overdekt parkeren in parkeergarage Biggelaar, Nieuwe Markt of Roselaar of zet je auto op de parkeerplaats naar het Emile van Loonpark. De kermis loopt door een groot deel van het centrum van Roosendaal, houdt daarom rekening met extra verkeersdrukte, omleidingen en extra reistijd.  

 

Fiets het centrum in

Kom je met de fiets, dan kun je die op meerdere plekken stallen. Zo is er in de Dr. Braberstraat een stalling en uiteraard op de Markt. Beide plekken zijn een perfecte uitvalsbasis om jouw dag naar de kermis te beginnen!

 

Openbaar vervoer

Kom je met de trein dan wandel je in iets minder dan 15 minuten naar het centrum. De bus kan uiteraard ook, er gaat ongeveer elke 10 minuten een bus richting busstation Roselaar. Wanneer je daar uitstapt kun je via meerdere kanten het kermisterrein betreden.

Volg ons op sociale media

bottom of page