top of page

Kermis

IN ROOSENDAAL

1-7 september

Deelname Sterrenmiddag

Bonkende bassen, lasergeluiden, ratelende attracties en knipperende, zwaaiende en flitsende lichten in alle kleuren. Denk daar de stem van een kermisexploitant bij en je hebt een beeld van hoe het er op de kermis normaal gesproken aan toe gaat.

 

Dinsdagmiddag 5 september 2023 van 13.00 tot 16.00 uur gaat dat anders. Dan is het Sterrenmiddag op de kermis! Het geluid gaat iets zachter en de attracties draaien langzamer. De Sterrenmiddag is voor iedereen toegankelijk.

 

Tijdens de Sterrenmiddag is de kermis aangepast voor bijvoorbeeld ouderen of mensen met een beperking. Oftewel voor iedereen die het prettig vindt als de muziek zachter is en de kermisattracties minder snel gaan.

Rolstoeltoegankelijk
Goed om te weten is dat de kermis in Roosendaal al jaren rolstoeltoegankelijk is. Attracties zijn vaak laag genoeg of rolstoeltoegankelijk gemaakt. Ook is er een mindervalidetoilet aanwezig op het kermisterrein.

 

Door middel van het  formulier kunt u zich aanmelden.

Vermeld de aantal deelnemers, zorglocatie en aantal begeleiders en u krijgt automatisch 2 weken voorafgaand alle informatie toegestuurd.

 

Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar info@kermisinroosendaal.nl

Bedankt voor de inzending!

bottom of page