11- 14 september 2021

Spanning en sensatie

binnen handbereik

Ontdek de kermis in Wouw van 11 september t/m 14 september 2021.

Deze is dagelijks geopend van 13.00 - 23.30

Corona maatregelen op de kermis

Testen is niet nodig om de Kermis in Wouw te bezoeken

Gezellig wanneer je een bezoek brengt aan de Kermis i Wouw! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de coronamaatregelen zodat we samen een gezellig en vooral veilige kermis kunnen beleven.

 

Bekijk de druktemeter

Vooraf aan je kermisbezoek kun je op deze website de druktemeter bekijken of het rustig of druk is op de kermis. Via het LED-scherm bij de toegangspoort kun je zien of het op het kermisterrein rustig of druk is. Zo kunnen we samen het bezoek aan de kermis spreiden. Groen betekent: het rustig je kunt gerust naar de kermis toekomen en rood betekent: het is nu wat drukker het is fijn als je op een later moment terug kunt komen. De ervaring leert dat het in de middaguren tussen 13.00 en 15.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur rustig is op de kermis. 

Toegangspoort

Het kermisterreon is voorzien van een aparte in- en uitgang. Bij de toegangspoort hangt een automatische teller. Deze teller geeft de organisatie inzicht in hoeveel mensen er op het kermisterrein aanwezig zijn. Als het maximumaantal bezoekers is bereikt dan wordt het terrein afgesloten. Je kunt dan aansluiten in de wachtrij. Ook staan er bij de ingang van het terrein ontsmettingszuilen om je handen te desinfecteren. We vragen iedereen om zich te houden aan de 1.5 meter afstandsregel (uitgezonderd huishoudens). Bij alle kermisattracties staan instructies hoe hier mee om te gaan in de attractie.

Geniet van de kermis, maar
houd je aan de coronaregels

icoon3.png

Desinfecteer

je handen regelmatig

icoon4.png

Koort of grieperig?

blijf thuis 

icoon1.png

houd

1,5 meter

afstand

icoon2.png

geen samenscholing

icoon3.png

Desinfecteer

je handen regelmatig