top of page

Kermis

IN ROOSENDAAL

6-12 september 2024

Spanning, snelheid en sensatie...

Op de kermis in Roosendaal beleef je áltijd een top dagje weg. Daredevils komen aan hun trekken met razendsnelle attracties, zoete genieters scoren typische kermis lekkernijen en jong en oud leven helemaal op bij de vrolijke familieattracties. Proef hier alvast de sfeer en plan je bezoek aan de Roosendaalse kermis!

Sterrenmiddag

Bonkende bassen, lasergeluiden, ratelende attracties en knipperende, zwaaiende en flitsende lichten in alle kleuren. Denk daar de stem van een kermisexploitant bij en je hebt een beeld van hoe het er op de kermis normaal gesproken aan toe gaat.

 

Dinsdagmiddag 10 september 2024 van 13.00 tot 16.00 uur gaat dat anders. Dan is het Sterrenmiddag op de kermis! Het geluid gaat iets zachter en de attracties draaien langzamer. De Sterrenmiddag is voor iedereen toegankelijk.

 

Tijdens de Sterrenmiddag is de kermis aangepast voor bijvoorbeeld ouderen of mensen met een beperking. Oftewel voor iedereen die het prettig vindt als de muziek zachter is en de kermisattracties minder snel gaan.

 

Meer informatie en inschrijven

Zo bereik je de Roosendaalse kermis

Kom je met de auto, pak je de fiets of ga je voor gemak en neem je de trein of de bus? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, de kermis in Roosendaal is altijd goed te bereiken. Hier lees je meer over veilige fietsenstallingen, bekijk je looproutes rondom de kermislocatie en check je de dichtstbijzijnde parkeer garages. We zien je snel tijdens je bezoek aan de Roosendaalse kermis!

 

Naar de kermis met de auto

Rondom het kermisterrein zijn genoeg parkeerplekken te vinden om je auto te parkeren. Kies voor overdekt parkeren in parkeergarage Biggelaar, Nieuwe Markt of Roselaar of zet je auto op de parkeerplaats naar het Emile van Loonpark. De kermis loopt door een groot deel van het centrum van Roosendaal, houdt daarom rekening met extra verkeersdrukte, omleidingen en extra reistijd.  

 

Fiets het centrum in

Kom je met de fiets, dan kun je die op meerdere plekken stallen. Zo is er in de Dr. Braberstraat een stalling en uiteraard op de Markt. Beide plekken zijn een perfecte uitvalsbasis om jouw dag naar de kermis te beginnen!

 

Openbaar vervoer

Kom je met de trein dan wandel je in iets minder dan 15 minuten naar het centrum. De bus kan uiteraard ook, er gaat ongeveer elke 10 minuten een bus richting busstation Roselaar. Wanneer je daar uitstapt kun je via meerdere kanten het kermisterrein betreden.

Volg ons op sociale media

bottom of page